Zuunhof: Inhuldiging assistentiewoningen

Zuunhof: Inhuldiging assistentiewoningen

6 juni 2024

Vrijdag 24 mei werden de assistentiewoningen in project Zuunhof plechtig geopend, in aanwezigheid van gouverneur Jan Spooren, de burgemeester en schepenen van Sint-Pieters- leeuw, het OCMW en de toekomstige inwoners van de assistentiewoningen.

De assistentiewoningen worden verwarmd op basis van geothermie en werden ontworpen met speciale aandacht voor comfort, toegankelijkheid en energie-efficiëntie.

Deze succesvolle samenwerking tussen de private en de publieke sector toont aan dat door bundeling van krachten en het delen van kennis en middelen, we tot oplossingen komen die verder reiken dan wat elk van ons individueel kan bereiken. Het is een veelbelovend voorbeeld van hoe gezamenlijke inspanningen kunnen leiden tot een duurzamere toekomst voor alle betrokken partijen én de bredere gemeenschap.

We zijn bijzonder trots op iedereen die dit project heeft mogelijk gemaakt: van ontwerp en ontwikkeling van het concept tot het team van werfleiding, architect, aannemers en onderaannemers die de bouw van de assistentiewoningen tot een succes hebben gemaakt.

Meer over de geschiedenis en conceptualisering van dit project lees je onder stedenbouw en onze realisaties.

Ook de pers was van de partij:

Lees meer in Het Nieuwsblad of op de website van de gemeente.

Op de hoogte blijven
van de laatste projecten?

Contact