Over ons - Ipon

Over Ipon

IPON is een familiebedrijf met één doel: een warme thuis creëren in een aangename woonomgeving.

De 5 pijlers van IPON

We bouwen aan jouw toekomst.

Elk project start vanuit deze pijlers:

Locatie en omgeving

Kwaliteit

Duurzaamheid

Esthetiek

Diversiteit

Onze passie. Uw thuis.

Thuiskomen begint bij een IPON-project nog voor je de deur opent.

Een warme thuis is de basis die jou op pad zet voor de toekomst. Een toekomst die wij met en voor jou creëren.

IPON staat voor gebiedsontwikkeling die individuele woonkwaliteit en de collectieve meerwaarde van een nieuw project verenigt. Zo bieden we kwaliteitsvolle en duurzame woonoplossingen in een aangename omgeving.

We hechten bij het ontwerpen van de woningen veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek binnen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden we grote keuzevrijheid binnen de afwerking, zodat je jouw thuis kan afstemmen op de noden van je gezin.

In je nieuwe buurt vind je kwaliteitsvolle inrichting van de omgeving, met duurzame materialen. Er werd nagedacht over de mobiliteit, groenaanplanting en structuur van de buurt.

Het IPON-verhaal

Samenwerk maakt sterk.

IPON bestaat uit een klein, hecht team, dat wordt aangestuurd door oprichter Peter De Nil. Gedurende de voorbije 30 jaar is IPON actief als projectontwikkelaar, met als hoofdactiviteit residentiële projecten. Hierbij zijn kwaliteit en duurzaamheid steeds onze fundering geweest.

Dit op vlak van uitvoering, maar ook op vlak van relaties. Een persoonlijke aanpak en nauwe betrokkenheid zijn in elke fase van een project essentieel.  Als familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een solide en solvabele speler binnen de markt, met deskundigen op elk niveau binnen onze muren – van aankoop en ontwikkeling tot en met uitvoering. We bouwden verder op een stabiele basis van samenwerkingen met externe architecten, kwaliteitsvolle leveranciers, aannemers en experts in diverse domeinen binnen de sector.

We blijven vernieuwingen binnen de sector op de voet volgen en vertrouwen op de expertise van de mensen met wie we samenwerken. Zo kunnen wij steeds hoogwaardige en futureproof projecten afleveren.

Op de hoogte blijven
van de laatste projecten?

Contact