Stedenbouw - Ipon

Stedenbouw

IPON wil als projectontwikkelaar individuele woonkwaliteit verenigen met collectieve meerwaarde in nieuwe woonwijken.

Het project bestaat uit 4 appartementen en 15 eengezinswoningen geschikt rond een centrale groenzone. Via het poortgebouw waarin de appartementen zich bevinden wordt het project bereikt vanaf de Jordaensstraat.

Lees meer

Door in te zetten op sociale duurzaamheid, programmatische diversiteit, duurzaam materiaalgebruik en kwalitatieve architectuur wordt een flexibel project gegenereerd dat toekomstige uitdagingen of trendbreuken kan capteren.

Lees meer

In Project Elsakker gaat nieuwe ontwikkeling hand in hand met het (her)waarderen van bestaande kwaliteit. Het bestaande terrein bestond uit een inbreidingsgebied in de kern van Dessel (Antwerpse Zuiderkempen) waarop tuinbouwactiviteiten werden gestaakt. Volledig omgeven door bebouwing, kon de site op een beperkt aantal plaatsen [...]

Lees meer

Ipon in het nieuws

In Sint-Pieters-Leeuw zal IPON 30 assistentiewoningen bouwen bestemd voor het OCMW.

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw en IPON werken samen aan de bouw van 30 assistentiewoningen.

Lees meer

Dessel eerste gemeente die energie uit grondwater aanbiedt

Gloeiend heet water dat diep uit de Kempense bodem wordt opgepompt, moet binnenkort de huizen, bedrijven en gemeentegebouwen in Mol en Dessel verwarmen. De aanleg van het warmtenet start volgend jaar. Dessel is de eerste gemeente in ons land die haar inwoners geothermie aanbiedt.

Lees meer

Op de hoogte blijven
van de laatste projecten?

Contact