Plant-a-tree event in De Wolfabriek in Lebbeke - Ipon

Plant-a-tree event in De Wolfabriek in Lebbeke

30 mei 2024

De eerste boom van een bos van meer dan een hectare krijgt een plekje in Lebbeke.

In project De Wolfabriek in Lebbeke werd symbolisch de eerste boom van een bos en publiek park van meer dan 1 hectare aangeplant in aanwezigheid van de Lebbeekse burgemeester Jan Vanderstraeten en schepen voor Klimaat Mike Torck. 

Ook aanwezig – Johan Wullaert, de landschapsarchitect (en auteur van ons allen bekende ‘De Wilde Tuin’) die werd ingeschakeld om het groenconcept voor het project uit te tekenen en een toelichting gaf bij zijn visie voor het gebied. 

Dat het een ‘futureproof’ project is, werd verder kracht bijgezet door NON.ENERGY. Zij lichtten toe hoe de ingezette geothermie ervoor zorgt dat de CO2-uitstoot van deze nieuwe buurt beperkt wordt. 

Het event mag als een succes gezien worden en leverde IPON positieve persaandacht op in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.  Dit najaar worden de eerste afgewerkte woningen – in de eerste fase, ‘Lindeken’ – opgeleverd. Intussen wordt verder gebouwd aan de woningen in de Burgerij, alsook bereiden we alles voor om te starten aan een nieuwe fase: De Welvaart.

Geïnteresseerd in dit project? Neem contact op met ons verkoopteam!

Op de hoogte blijven
van de laatste projecten?

Contact