TEMSE_Doornwijk_46a & 47a

Wonen in de eerste stripfigurenlaan van het land..., dat kan in Temse, waar men al meerdere keren de literaire striphelden van België op een feestelijke manier heeft gevierd... Naast de hoofdstraat, de Stripfigurenlaan, kan je hier ook een nieuwe thuis vinden in de Suske en Wiskelaan, Nerolaan, Jommekeslaan, Smurfenlaan, De Kiekeboeslaan, De Roderidderlaan of in de Piet Pienter en Bert Bibberlaan. De Doornwijk is een ware ‘stripheldenbuurt’ dus, in een rustige en groene omgeving die voor elk wat wils biedt.
Op deze gezellige site zijn we volop bezig met het bouwen van nieuwbouwwoningen in een mix van woontypologieën, voor elk gezin wat wils… Het terrein biedt een aangename groene omgeving: bomenrijen, een bosfragment en grachten die de basis vormden voor het groenplan. Het bosfragment vormt het aanknopingspunt voor een centraal groenplein waarop woonstraten toekomen. Voorts ging bij het ontwerpen en plannen ook veel aandacht uit naar langzaam verkeer zoals fietsers en wandelaars, waardoor iedereen hier zijn hart kan ophalen.
Deze nieuwe woonwijk is ook ideaal gelegen voor uw dagelijkse woon-/werkverkeer, centraal en dichtbij de autosnelweg naar Antwerpen of Brussel.