Project De Wolfabriek - fase "Lindeken" - Ipon
Bekijk alle projecten

Lebbeke Project De Wolfabriek - fase "Lindeken"

  • LAATSTE WONINGEN !

Units

13 units

Woonoppervlakte

177m² - 232,2m²

Prijs *

€367.000 tot €453.000

Waar voorheen de sites gelegen waren van de textielfabriek P.F. De Naeyer en nadien De Sadeleir, ontwikkelt IPON nv een nieuwe woonwijk. Het nieuwbouwproject wordt een harmonieuze mix van woningen en meergezinswoningen in verschillende vormen en architectuur, ingebed in een geheel van woonerven, pleinen, fietspaden, wandelpaden, groenclusters en een globale groene aanplanting.

Het project is future proof, en rustig gelegen, doch met winkels, scholen en het station toch vlakbij. Deze groene en rustige nieuwe woonwijk ligt bovendien ideaal gesitueerd voor uw dagelijkse woon-/werkverkeer, binnen de stedendriehoek Gent-Antwerpen-Brussel.

In een eerste fase wordt de cluster “Lindeken” gerealiseerd, gelegen aan de Lindekensstraat, en bestaande uit zowel open als halfopen bebouwingen met privatieve tuinen.

Alle woningen zullen future proof worden verwarmd d.m.v. een individuele geothermische warmtepomp. De ruime woningen kunnen naar persoonlijke smaak afgewerkt worden, en hebben bovendien een vaste trap naar de zolder, die desgewenst kan ingericht worden als hobby- of speelruimte, bijkomende slaapkamer(s),…

Voor meer info of een afspraak : 03/777 00 14 – verkoop@ipon-nv.be

Interesse in dit project?

Contacteer ons voor meer info of plan een bezoek.

Contacteer ons

Project De Wolfabriek - fase "Lindeken"

Lebbeke

Units

In beeld

Geïnteresseerd
in dit project?
Twijfel niet om ons een berichtje te sturen,
wij helpen u graag verder.

Contact