Over ipon

Over ons

IPON is een familiebedrijf met een passie voor duurzaam wonen. Al meer dan 30 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar, met als hoofdactiviteit residentiële projecten. Samen met een klein, hecht team onder leiding van oprichter Peter De Nil werken we projecten uit van A tot Z, waarbij duurzaam wonen binnen een aangename leefomgeving steeds centraal staat.

We verenigen individuele woonkwaliteit en de collectieve meerwaarde van een nieuwe woonwijk door elk project volledig uit te werken volgens vijf grote pijlers: mobiliteit, groen, architectuur, sociale cohesie en de integratie in de omgeving.

In elke stap van een project werken we nauw samen met onze stakeholders. Op die manier zijn we zeker dat zij correct geïnformeerd worden en kunnen we ieders vragen beantwoorden. Dit laat ons ook toe om opmerkingen en suggesties die een positieve invloed kunnen hebben op te nemen in het project nog voor we starten met de officiële procedure.

Het belang van ons netwerk

Door onze jarenlange ervaring bouwden we naast expertise ook een uitgebreid en stabiel netwerk op binnen de sector. We werken steeds samen met deskundigen op vlak van ruimtelijke ordening, stedenbouw, infrastructuurwerken, architectuur, landmeetkunde, ...

Hierdoor kunnen we onze klanten en partners verzekeren van een professionele samenwerking. Een continue opvolging van onze projecten (van materiaalbeheer tot oplevering) en voortdurend onderzoek naar vernieuwingen in de sector zorgen er verder voor dat we steeds kwaliteitsvol werk afleveren. Zo stellen we onze strikte eisen aan onze leveranciers en partners, wat de hoogwaardigheid van onze projecten verzekert.