Project Madock - Ipon
Bekijk alle projecten

Stekene Project Madock

  • LAATSTE LOTEN !

Units

13 units

Woonoppervlakte

192m² - 232m²

Prijs *

€310.350 tot €383.600

In Klein-Sinaai (Stekene), gelegen t.h.v. de Merlanstraat, schrijf jij binnenkort mogelijks je eigen verhaal in Project Madock. Dit residentiële en autoluwe project bestaande uit halfopen bebouwingen en tussenwoningen, is rustig gelegen nabij talrijke natuurparken zoals de fondatie van Boudelo.

Elke cluster woningen in Madock is herkenbaar aan zijn eigen architecturale stijl. De woningen in moderne, pastorij- en begijnhofstijl zullen een speels geheel vormen. Gelijkaardige materialen in de vorm van bleke gevelstenen en dito buitenschrijnwerk zorgen ervoor dat de architecturale accenten, die stijlbepalend zijn, extra tot hun recht komen.

Alle woningen met drie slaapkamers hebben een open indeling met veel lichtinval en beschikken over en ruime zolder die met een vaste trap bereikbaar is. Deze zolderruimte biedt uitgebreide mogelijkheden en kan desgewenst verder ingericht worden op maat.

Een doordachte indeling, alsook het gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen zorgen voor een gunstig E-peil en bijgevolg lage energiekosten.

Door de vernieuwde indeling van de wijk beschikt elke woning over een Zuidgerichte private tuin. Daarnaast heeft elke cluster ook een co-greenspace : een gedeelde tuin aan het einde van elke doodlopende straat. Heb je als community graag een kippenhok en appelbomen, een moestuin of liever een oase van rust…? Aan jullie de keuze !

Kortom, Madock biedt u dus een rustige thuishaven in het groene Klein-Sinaai, met een vlotte verbinding naar Gent en Antwerpen, waar het bovendien heerlijk vertoeven is voor wandelaars en fietsers.

De naam ‘Madock’ is een referentie naar het epos Van Den Vos Reynaerde, een spilfiguur uit het Waasland, waarvan de schrijver ‘Willem die Madocke maecte’ een broeder uit de voornoemde abdij zou geweest zijn.

Kijk ook op : https://www.madock-project.be
Voor meer info of een afspraak : verkoop@ipon-nv.be – 03/777 00 14

Interesse in dit project?

Contacteer ons voor meer info of plan een bezoek.

Contacteer ons

Project Madock

Stekene

Units

In beeld

Geïnteresseerd
in dit project?
Twijfel niet om ons een berichtje te sturen,
wij helpen u graag verder.

Contact