Project Ternath Bosch - Laatste fase ! - Ipon
Bekijk alle projecten

Ternat Project Ternath Bosch - Laatste fase !

  • LANCERING LAATSTE FASE !

Units

6 units

Woonoppervlakte

177m² - 207m²

Prijs *

€380.500 tot €488.000

Het nieuwbouwproject in de Kriekenlaan biedt een ideale combinatie van rustig wonen en een goede bereikbaarheid. Het project omvat 23 ééngezinswoningen in landelijke stijl, bestaande uit verschillende types waaronder halfopen, gesloten en open bebouwing.

Elke woning beschikt over veel comfort, zoals een E-peil van 30 wat wijst op een energiezuinig karakter, zonnepanelen voor duurzame energieopwekking, vloerverwarming voor extra comfort, en een kwalitatieve afwerking op maat. Daarnaast hebben alle woningen een privatieve tuin, waar bewoners kunnen genieten van hun eigen buitenruimte.

Het project is gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Ternat, waar diverse voorzieningen te vinden zijn zoals scholen, winkels en ontspanningsfaciliteiten. Bovendien biedt de locatie een goede uitvalsbasis naar steden als Brussel en Gent, dankzij de nabijheid van belangrijke verbindingswegen. Daarnaast kunnen bewoners in de omgeving van het Pajottenland prachtige wandelingen en fietstochten maken, vanwege het heuvelachtige landschap.

Voor meer info of een afspraak : verkoop@ipon-nv.be – 03/777 00 14

Interesse in dit project?

Contacteer ons voor meer info of plan een bezoek.

Contacteer ons

Project Ternath Bosch - Laatste fase !

Ternat

Units

In beeld

Geïnteresseerd
in dit project?
Twijfel niet om ons een berichtje te sturen,
wij helpen u graag verder.

Contact